Assamblea general

dilluns, 20 d’abril del 2009



DIVENDRES 24 D'ABRIL ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA A LES 20:30HORES EN PRIMERA CONVOCATÒRIA I A LES 21:00HRS EN SEGONA CONVOCATÒRIA AL CENTRE SOCIAL DE LA TERCERA EDAT.
ES PREGA LA VOSTRA ASSISTÈNCIA.
GRÀCIES.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El proper dissabte 25 d'abril la filà Cristians d'Altaia portarà al Palau Altea a la companyia Vol-Ras amb el seu especatcle CANGUELIS.

Es tracta d'una comèdia que proposa l'humor com a fórmula secreta contra la por. En Canguelis (segons el diccionari, "por breu"), les pors, les manies i les fòbies fan que tres personatges patisquen per culpa de situacions inofensives i que malvisquen mentre intenten suportar en cada moment la por que senten. L'humor és l'eina que l'obra ens proposa per enfortir-nos i debilitar la poderosa i perillosa sensació de la por. Així és com els pacients de Canguelis arriben a superar les seues fòbies.

Una veu en off és la conductora de l'espectacle. I és que, la principal característica dels espectacles de Vol-Ras és la gesticulació i la mímica, que portada als extrems sempre fa riure el públic.

El preu de l'entrada a l'espectacle serà de 20 €.
Dir que queden un centanar d'entrades per vendré i que estaran a dispocició de tots en servicam o dues hores abans de l'espectácul en els taquilles del palau.

GRACIES PER LA VOSTRA COL-LABORACIÓ

Anònim ha dit...

naucil veliko